Het Hof, Den Bosch

The Paleiskwartier is located next to the old city centre of Den Bosch, where living, working and relaxing are combined. The 'Het Hof' residential building is located at the most southeastern corner of the Paleiskwartier. The residential building is a striking building with different faces.
The architecture of the plan is layered, with two mixed colors masonry. The light side on the pond side changes into a dark side on the Onderwijsboulevard. The upper floors of the tower form a crown. All the aluminium frames in this building are fitted with a Colinal C32 bronze anodisation that perfectly matches the crown and the two colours of brickwork.

Client: Paleiskwartier Development Agency

Architect: LEVS Architects

Facade builder: VPG Aluminium Frames

Photographer: Ramon van Dongen (Alucol)

Applied in this project